Då var det dags för sista gången med HKK. Tre saker att göra, tala om kompostering, kolla upp olika miljömärken och baka kladdig kladdkaka i grupp.
Torra ingredienser blandas innan ägget vispas ner. Kläckt utan skalbitar i smeten! Snyggt jobbat!
Mjölmätning!
En god ide är att vispa upp ägget lite lätt med en gaffel, innan det blandas med de torra ingredienserna.
-Vilken bit ska jag ta?
Kladdig kaka... Den hade egentligen behövt svalna och stått ett dygn i kylskåp innan den skulle avsmakas! Men vem har tid med det, man vill ju bara mumsa i sig...
Nöjda med sin insats! 👍
-Smakade mums!
En av bagarna håller på med utvärdering!
Diskning, utvärdering och plocka undan tillhör alla, moment i HKK. För att vi kan, vi vill & vi vågar på Rösjöskolan!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar