onsdag 13 maj 2015

Hemkunskap v.20

Elevinflytande - onsdagsgruppens val av lunchmenyer! Minska mängden till 2 personer. 
Lökhackning - ser proffsigt ut!
Peppar är en delikatesskrydda enligt flera elever ;0)
Färsbiffar på G! Hur gör man ett 1/2 ägg egentligen?
Mäter upp margarin!
Färsbiffar, klyftpotatis m Tsatziki och grönsallad! Kockarna var mycket nöjda med smaken! Trevligt upplagt!
Färsbiffar med feta ost smakade tydligen jättegott, blev inte ens en smaksmula över till mig! Tsatsiki och klyftpotatis serverades till.
Ett specialrecept från Atles familj! Färsbiffar med kanel, ingefära, ströbröd, grädde, peppar, salt och kanske något mer. Kasper undrade om de inte skulle laga detta igen! Nöjda kockar även här!
Det bidde köttfärsröra istället för biffar, för att det helt plötsligt fattades 300g färs! 😁 Tur att köket hade stekt färs i kylen, som eleverna kunde blanda med sin färs tillsammans med kryddorna! Smakrik sås med klyftpotatis och sallad till så blev denna grupp jättenöjda med resultatet!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar